Gepolijst tegels

Vloertegels bestaan onder andere uit gepolijste vorm,dit zijn Glanzende tegels die gepolijst worden tot een spiegel effect.Gepolijst tegels hebben diepe kleuren wat identiek zijn aan deze vloertegels,Wij hebben voor velen in Dronten gepolijste tegels geleverd en gelegd.Gepolijste vloertegels zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren.De structuren op de vloertegels bepalen het sfeer in huis.

Gepolijst tegels worden voornamelijk als vloertegels gebruikt,voor de wanden gebruikt men vaak gegelazuurde wandtegel,wegens zijn gewicht,Vloertegels zijn dichter op elkaar samen geperst wat resulteert als zwaardere materiaal en sterker.Hoogglans tegels kunnen beter niet in natte ruimtes gelegd worden waar op belopen worden,zoals in een badkamer waarop gedoucht wordt.

Gepolijste vloertegels worden ook in grote winkelcentra,in hotels , in vergaderzalen,bruiloftzalen  etc. geplaats,gezien dat het een sjieke uitstraling heeft geeft een fraai effect aan omgeving.

Gepolijste vloertegels zijn heel goed te combineren voor uw woning in dronten met vloerverwarming,gezien dat meeste bestaande woningen in dronten een dekvloer hebben waar zo doorheen ingfreesd worden ligt de vloerverwarming installatie binnen 1 dag waar na gelijk men kan starten met het leggen van uw gekoschte gepolijste vloertegels.In onze showroom kunt u ruime soort in gepolijste vloertegels komen bekijken,voor een bataalbare en voor een mooie hoogglans vloertegl bent u bij baskon op het goede adres.